sureklisifreunutanokiz Yarın diyete başlıyorum kızlar, 178 boyum, olmak istediğim kilo 68. 10 kg fazlam var Kim benimle bu surecte 💪🏻🥳
mamacitaa_ sureklisifreunutanokiz ayy bennn tabii ki 🙂↔️ -168 boy 80 kiloyum suan. -10 vermek istiyorum 🥹🥹🥹 2-3 hafta kadar var diyette değilim tam liste filan değil ama çok dikkat ediyorum 😿 Siz nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz peki birbirimize yardımcı olalım 💗
birerkekbirkizannesii sureklisifreunutanokiz 3 gündür basladım ödemler gıttı sımdı kg verme zamanı 2 kere 80 lerden 50lere düşmüş biri olarak tecrübe sahıbıyım ve suan 69 kg 2 aya 58-59 olurum
sureklisifreunutanokiz mamacitaa_ ben üç öğün ya da iki öğün şeklinde ilerleyecegim bir listem var diyetisyen eşliğinde 13 kg vermiştim ama yine aldım kilolari
birerkekbirkizannesii ebruarasmom sağlıklı besleniyorum her şeyden yiyorum porsiyon kontrolüyle de hareket halinde oluyorum şu an küçük bebeğim var bundan öncesi spora gidiyordum zaten zayıflarken ama küçük bebeğim olduğu için gidemiyorum ben de evde devam ediyorum
bianneo sureklisifreunutanokiz benim 5 hafta oldu başlayalı bu hafta tartılmadım dahaca da 1 ayda 7 kg verdim hepsi yağdan en son 68 dim hedefim 60 kıyafetlerim oluyor kendime yaptığım en güzel iyilik diyorum ☺️ başlayınca eksiyi de görünce gerisi kendiliğinden geliyor ☺️
ebruarasmom birerkekbirkizannesii Benim de bebeğim 4 aylık bende bir an önce başlamak istiyorum emmiyor sütümü sağıp veriyorum kesilir diyet yaparsan diyorlar ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️
BARTUMOM sureklisifreunutanokiz bende başlıyorum 5 kilo vermiştim geçen ay 1 haftadır köye falan gittik hamur işi falan derken biraz abarttım bu hafta tekrar başlıyorum. 155 boy 59 kilo şuan 54 olsam yetecek
birerkekbirkizannesii ebruarasmom bende emzırmıyorum doğduğu günden berı 9 aya gırıyor kızım dıyet yapmama rağmen sütümde azalma olmadı ama ben çok kısmıyorum herseyden yıyorum porsıyon kontrolü yapıyorum sabah çok yedıysem akşam az yıyorum o sekılde dengelıyorum