aptallarsizii Cococops hii ozaman gene evlenmesin 😂millet desinki ooo karısını ne kadarda seviyor ona sadık🤣
Birdunyabircennetannesiii Cococops Ay Allah korusun Hakkını helal et sen bana bu dünyada en güzel yıllarımı yaşattın oğlumuz sana emanet çok güzel bakacağına eminim derdim… Ay psikoloji bozmak için mi açtın be bacım bu postu😟
Cococops Birdunyabircennetannesiii kız yokk öyle merak ettim ne hassassın sendee😃 ama bişey diyimmi güzel sevilmişsin deger görmüşsün demekk ondan hüzünlendin ne güzel maşallah diyelim 🧿 ben hiç öyle duygusal giremedim olaya 😂
Birdunyabircennetannesiii Cococops Çok şükür Ay ne bileyim tutunacak dalımdan biri çok şey yaşadık evlendik evleneli beraber tutunup kalktık Giderse nasıl tutunur ayağa kalkarım🤷 Her şeye hassas değilim ama bazı durumlarda kişilerde hassasım
BongomyaPrensi Cococops keşke görmeseydim ömrümce 😂😂 Allah’tan şuan memlekete gitmiş de biraz kafam rahat
arven2024 Cococops ben ölüp gidicem ama gözüm hiç arkada değil sen çocuklarıma mükemmel bir şekilde bakacağına eminim derdim
minikmisimben Cococops senden razıyım kızlarımı asla üzüp ağlatma her zamanki gibi el üstü tut derdim