asii71 bikahveicelimmi 4 yıl önce almıştım oğluma genç odası takımı çok memnunum mobilyaları inanılmaz kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
Minigim38 bikahveicelimmi sadece yavrulu baza ve yatağını aldık Nisan yada mayısdi galiba cok memnunum bebegimde çok seviyor 120×200 bizimki döne döne yatıyor 🤣
bikahveicelimmi asii71 ayy çok sevindim biz de karar aşamasındayız çok duyduğum bi marka değildi ama araştırınca müşteri memnuniyetinin çok fazla olduğunu okudum siz de onaylamış oldunuz teşekkürler 💕
Minigim38 bikahveicelimmi benimki 27 28 aylıkken ayırdık odasını öncesinde cocuk odasi müsait değildi yatağı vs yoktu sonra bu markayı gördük çok kaliteli bazen eşim uyuyor keşke bizimkide böyle olsa diyor
bikahveicelimmi Minigim38 yatağını da oradan aldınız değil mi? Biz de öyle yapacağız satış danışmanı yatağı çok övdü ama acabalarım var siz memnunsanız ne güzel
Minigim38 bikahveicelimmi bize 3 yatak gösterdiler Pedli yataktı küçük cocuk olduğu için pek önermiyorum dedi Uygun fiyatlı bi yataktı içine çok çöküyordu Bizimkisi de yattığı şekili alan ortopedik bir yatakti Biz 3. Yü aldık eğer yaşına uygun olsaydı pedli alacaktım
nilyacagan bikahveicelimmi aldınız mı bizde bugün oradan bebek mobilyası aldık ama hiç duymamıştık güzel mi mobilyası bilemedik satış danışmanı çok övdü garantisinden bahsetti
bikahveicelimmi Minigim38 bize seçenek sunmadılar şuan için indirimli fiyattan 7k lık bir yatak ekledi bilmiyorum hangisi :/ sorayım onu da
bikahveicelimmi nilyacagan aradilar bugun, ctesi gelecekmis 🥰 1 ay 1 hafta falan surdu termin. Bakalim nasil olacak :)
bikahveicelimmi nilyacagan tamam ben unutursam siz yine kendinizi hatırlatın anlatayım size gelişmeleri :)
bikahveicelimmi nilyacagan geldi evet cok guzeller suan icin memnun kaldik bakalim uzun sureli kullanimda nasil olacak biz sevdik umarim siz de memnun kalirsiniz :)
gurbetteanne10 bikahveicelimmi güle güle kollanin bebeğiniz erkek mi hangi modeli seçtiğinizi atarmisiniz internet sitesinden baktım ama karar veremedim