uykusuzanne__ Bugün gözü böyle oldu neden acaba yarın doktora götüreceğim ama başına gelmiş anneler varsa beni bilgilendire bilir mi korkmalımıyım
Tatlican uykusuzanne__ Sinekmi ısırdı acaba canm sinekten oluyordu babamın. Acile gitseniz yani başka böcek olmasın
princessmom_ uykusuzanne__ arpacık çıkarıyor olabilir yada bir böcek sokmuş olabilir doğrusunu doktor söyler tabi
uykusuzanne__ mer_ann yok canım çarpmadı sabah kalktı böyleydi ama hafif şişti şimdi çok şişti birden
TunaGoktug uykusuzanne__ böcek ısırmış olabilir mi benim de oğlumda oldu dün kulağında kollarında var ama ucu delik gibi böcek ısırdığını düşündüm 2 gün oldu geçmedi biraz da huzursuz sanırım acıyor
hediye617_ uykusuzanne__ gece sokmuş büyük ihtimalle yeri var köşede ağaçlık bı yerde mi eviniz ağaç böcegi falan olabilir o böyle şişer genelde
Gamzelikiz_34 uykusuzanne__ bir tanem acaba sivrisinek mi ısırdı geçen benim kızı da öyle olmuştu biraz göz hassas olduğu için hemen şişiyor bayağı şişiyor ya belki nazardan da olabilir patates koysana ekmeğin içine ısıtıp da basabilirsin bir de demir kapı kulpuna süründür
uykusuzanne__ hediye617_ yok ağaçlık değil binada oturuyorum evimde de böcek olmaz zaten bu neyin nesi anlamadım
Gamzelikiz_34 uykusuzanne__ çocuk korkuyor demek ki eğer daha kötü olursa sabah gene aynı şekilde devam ederse hemen götürürsün bir tanem belki sivrisinek ısırmış olabilir