buketlal Kızlar kırk mevlüdünde Kur’an okunurken anne ile bebek yatak odasında mı bekliyor yoksa Kur’an okunan yerde mı oluyor? Bir de kucaktan kucağa vermek şart mı ben istemiyorum bunu çünkü
ecempeker buketlal kırkında değildi sanırım ama kuran okunurken ben salona girmiştim salonda emzirmiştim oda duymuştu hatta yani kucağa verip vermemek size kalmış bişi
cerenssss54 buketlal ben yatak odasında beklemiştim kucaktan kucağa da yastık üzerine yatırıp o sekilde vermiştik bebeği
beybimeybi buketlal odada beklemiştim kimsenin kucağına da vernedim.gormek isteyeb odaya gelip kucağımdayken gördü
buketlal melikayn genelde kucaktan kucağa gezdiriyorlarmış ama şu an istemeyen vermiyor kucağında gösteriyor sadece
alpaslanmom_ Ben yatak odasından çıkmamıştım çocuğu uyutmuştum bir ara sallat-ı ummiye okunurken bebeği çıkardım odaya getirip gösterdim geri götürdüm benim bebeğim katılarak ağlama huyu vardı zaten hoca kucağına aldı onda bile katılınca hoca geri verdi 😀😀😀
ferdagul Bence hiç gerek yok kuranı kerim okunurken sizin kucağınızda dinlesin sizde dinleyin kimseye vermek zorunda değilsiniz bittiği zaman odanıza geçer yatırırsınız