yavruaslanlar Kızlar 5.500 bir market tuttu aldıklarımda bunlar bimde 450 gitti diğer markette 3200 tuttu içinde balık 1 kg bez var tuvalet kağıdı var şaka gibi Allah aşkına yemeklik ne var burda gerçekten Allah yardımcımız olsun🤦♀️
Ciddiyet12 yavruaslanlar evt gizli zamlar var marketlerde herşey pahalı. Rabbim olmayana yardım etsin kolaylık versin. Fırsatçılar hiç kazanmasın inşallah 😔
maygirl yavruaslanlar bn şasrmayi birakalı bikac yıl oldu🤣sizde bırakın ivir zıwrla bile 2 katı ile çıkmak cok normal.
Tatlican yavruaslanlar Ben fiyatlar uygunken de hiç toplu alışveriş yapmazdım evde kalabalık eşya oluyor. Hem birden fazla ve gereksiz para gitmiş gibi geliyor 😂
Temizlikperisi yavruaslanlar bende dün market alışverişi yaptım 2000 bin tutu içinde aman aman birşey almamıştım şaşırmıyorum çünkü öbür ay aldığımla bu ay tutmuyor gizliden giZliğe zam yapıyorlar🤦🏻
yavruaslanlar Tatlican cnm 10 günlük malzeme var burda zaten ben dağlık alanda yasadıgım ıcın mecburum
Tatlican yavruaslanlar Aa az günlükmüş ben okumadım hepsını eyvah 10 günde 5 binmi Ayy paranın değeri kalmadı hiç 🙈
yavruaslanlar Tatlican evet geçen ay 23 vermısım bu ay 10 gitti bile ayın 8 i oldu diyelim saka gibi daha 21 gün var ayın bitmesine