Istanbloem Biogaia damla kullanmaya baslayip bebegi mukuslu kaka yapan varmi?, boyle ishal gibi oldu benim bebegim kullanmayimmi napiyim bilemedim.
Aysumustafa Istanbloem genelde gazlı bebeklerde oluyor ama içiniz rahat değilse bezini alın dr götürün gösterin
Derin17 Istanbloem 4. 5 aydır kullanıyorum çok rahatlattı kolikliği kalktı, farklı birşey de olabilir
Ozgull Istanbloem bizde 2 ay kullandık ve oğlumun kakası mukusluydu şimdi 3 aylık oldu kendi çıkarabiliyor gazını diye vermeyi bıraktım ve kakası normale döndü hep mukusluydu ayrıca çok cıvıktı her kakada sırtına çıkıyordu oda düzeldi kakası biraz katılaştı biogaiadan mış tüm sıkıntı
Melisinannesii Biz de 1 haftadır mukuslu kaka yapıyoruz. 42 günlük bebeğim. 1 aydır da bioagia kullanıyoruz ondan mı acaba? Kesin biogaiadan mı emin misin peki?
Istanbloem Melisinannesii ben bi kere gecen hafta verdim cocuk ishal gibi mukusku kaka yapti biraktim bi kac gun once bidaha denedim ertesi gun yine beline kadar yapiskan kaka yapti iki gundurde kaka yok
Ozgull Istanbloem kullan canım çok işe yarıyor o damla bir zararı yok kalanın mukuslu olmasının ebeye sormuştum ben