maygirl yavruaslanlar Dedigini bilmiyorum canım ama bahsettgm.model bu.marka ayniymis dedigne gore ama tredyolda elindeki model warsa ordan bi incele istersen celik nosu vs yazar.
yavruaslanlar maygirl yazmıyor etikette farketmedim sanırım bizim bu silikonu kaybetmıs kızım alttakını
maygirl goldengate rica ederim🌸 asağı gorsel attım.bunun birde kilitli kapaklı modeli war…renkelride var cinsiyete gore zaten.
maygirl yavruaslanlar canım ayni rengini gormedim cok bnzer.ayni model bnce bu.zaten paslanmaz celik dedilerse oyledir..celik nolari filanda olmasi gerektigi gbi bunların..bpa vb.. net fiyati 1100 tl civarı ordaki satış fiyati nedir merak ettim?
maygirl yavruaslanlar arada nerdeyse 3 kat fark war…bn satıcısından 1.100e aldım üzıldüm şuan aynı ürünse🥲ama.ayni gbi geldi bama😀renginu bulamasamda nette cok benziyor gule.gule kullanın sizde canım🌸
yavruaslanlar maygirl evet pipetli bu şekil bence orjinal baktım siteye aynı renk var okula giidicek sabak akşam doldurdum 5 saat oldu buz gibi suyu hala
maygirl yavruaslanlar ilk attigin fotoda farkli gordum ben rengii..ewet ayni renk..bunlarinki 304 celik bpa vb icermiyor..isı koruma ,sızdirmaz garantisi var zaten.Hakikaten 3 kati fark ne alaka smdi neyse okuyan olursa benim gbi netten almasin🤣
yavruaslanlar maygirl bana da denk geldi cnm 400 deyince hemen aldım hatta 1 tane daha vardı keske alsaydım diyorum
defnesmam42 Mommyhann olsun ya ben çok takılmıyorum markaya sağlığını etkileyecek Bi durum olmasin yeter