28112019 Merhabalar eşime hediye olarak akıllı saat almayı düşünüyorum doğum günü için ama öncelik olarak istedgim arama cevaplama özelliğinin olması çok aşırı pahalı olmadan onerebileceginiz markalar kullanıp memnun kaldgnz ürünler varmı acaba
Ballii 28112019 Instagram da teknodrone diye bir marka var fiyatı uygun ama hiç almadım bende alacaktım ama güvenemedim internete
Selvaelyennn 28112019 kesinlikle ama kesinlikle xiaomi band 4. Biz band 2sini kullanıyorduk oda süper ama dördü daha bi güzel pişman olmazsınız. Bi girip araştırın
28112019 Ballii ınstagram'dan bende almam zaten de sesli görüşme varmı yokmu modellerde bı turlu onu netlestremyorum arastryorum ama yok yani
28112019 Summ Instagram a guvenemem bende aynen Xiaomi nin güzel modelleri var ama sesli arama özelliği yok sanyorum arastryorum ama bı türlü netlestremyorum
28112019 Selvaelyennn sesli görüşme yapılabiliyor mu peki bende Xiaomi modellerine bakıyorum cogunlukla zaten de sesli görüşme olayını bi türlü netlestremedim
28112019 Selvaelyennn eşim genellikle onun için istyordu iş yerinde sürekli telefonu cikartrken cebinden düşürdüğü için oncelik olarak aradgm özellik o ama bulmakta zorlanicam sanrm