ecem28s Kızlar 2 hafta önce göğüs pompası lansinoh kompakt tekli elektrikli göğüs pompası aldım emzirmeyi bıraktığım için satıyorum iki haftalık yeni ürün 🥹 isteyen varsa satabilirim
Maran-21 ecem28s ne kadar a satıyorsunuz üründen memnun kalmadığınız için mi satıyorsunuz yada sütünüz gelmedi diye mi
ecem28s Maran-21 maalesef sütüm yok mamaya geçiş yaptım 🥹 ürün lansinoh ürünü memnun kalmayan yoktur glba en iyisi olduğu ıcın almıştım zaten❤️🫶🏻
dmllk yagizinannesi0606 herşeyi içinde 4 ay civarı meme reddi yapmıştı bebepim o yüzden sağıp verdim 1 ay kadar
angelss 1cocukannesi_1 kablosuzu satıyorum bende bır ıkı gün kullandım meme reddini yendıgımız ıcın daha gerek olmadı
angelss Uras_Mehmet kablosuzu satıyorum bende bır ıkı gün kullandım meme reddini yendıgımız ıcın daha gerek olmadı
angelss Uras_Mehmet deneme amaçlı bir kaç kez kullandım motordaki ambalajı bile duruyor güncel fiyatı 5795 tl ben 4 bin tlye satmayı düşünüyorum. Birde eğer beden uyarsa kızımın küçülen ve hiç giymediği kıyafetlerden göndereceğim
angelss Uras_Mehmet fotograf nasıl atılıypr burdan bilmiyorum instagram varda ordan atayım isterseniz birde istanbulda mısınız elden teslım edebılırım