Masalbebee Paranın yattığını nerden öğreniyoruz başvuurumuz 3 gün önce onaylandı11 ağustosta doğum oldu
gulaysanu Masalbebee temmuzda doğum yaptım bende başvuruyuda o zaman yapmıştım ne bir mesaj ne bişey gelmedı ya
kevs61 Canım halkbanka direk gidip gişeden soruyorum ben. Ama en son temmuzlar yattı sanırım ben iki gün önce o şekilde ödememi aldım.
altay2123 Masalbebee bana ASHB den ayrı messaj gelmisti öyle gitmiştim oncesinde gittiğimde onaylanmasına rağmen vermemislerdi siz yine de gidip bakın banka yakınsa belki verirler
Aysunaysunaysun gulaysanu ilkkgretmenim ailem uygulamasını indirip kaydınızı oluşturduktan sonra çocuğunuzun ismine tıklayarak öğrenebilirsiniz ben oradan takip ediyorum
Masalbebee gulaysanu e devlette doğum yardımı yazın ilk çıkana tıklayın ordan uygulamayı aç mı ne yazıyordu yönlendiriyor sonra sol üstte menü işaretş var ordan taleplerime basın orda onaylanıp onay beklediği yazıyor
tarkanozbbcn Bizim ki de 11 Ağustosta doğdu 2 gün sona başvurduk. Sistemde hala onay bekliyor olarak gözüküyordu. Bende 144’ü aradım bana yoğunluk olduğunu ve başvurumuzun son aşamada olduğunu İl onayında olduğunu söylediler. Hala bekliyoruz.
gulaysanu Masalbebee onaylanmış görünüyor baktım ama ilk öğretmenime ödeme listesinde ödeme kaydı oluşmamıştır diyor normal mı