mom1900 Kızlar tuvalet eğitimine başlarken olanlar oldu. Benim biraz ihmalkarlığımla çocuk gitti oturdu o ara işedi sildim ama yaklaşınca hala koku geliyor. Ben neyle nasıl temizleyeceğim bu koltuğu
nursnmh mom1900 aspirin beyaz sabun ile gider mis gibi koku kalır daha yeni baslamissiniz daha çok yapacaktir
tkut mom1900 ev tipi halı koltuk yıkama makinesi alabiliyorsaniz alın bence çocuklu evlerde gerçekten iyi oluyor bu tarz kazalar olabiliyor çünkü her seferinde yıkamacı zor olur
mom1900 Kızlar bir bulaşık deterjanını sıcak suya koyup sildim bir de sirkeyle sildim eğer hala koku kalırsa yıkamacıyı çağırıcam 😂
Tazeanne0134 mom1900 ben yıkama makinesi aldım kirlendikçe yıkıyorum en mantıklısı o yıkamacılar her yıkama için 1000 TL alıyor Adana’da öyle olacağına kendim aldım kendim yıkıyorum 🥰
poyrazege3560 Tazeanne0134 hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz? Bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim
tombikbebe mom1900 tuvalet eğitimi bitinceye kadar silin deterjanla falan. Öğrenince de yıkamacı çağırırsınız. Yeni başladıysanız kazalar hep oluyor malesef
Tazeanne0134 poyrazege3560 https://www.fakir.com.tr/deluxe-9800s-oko-line-hali-yikama-makinesi Bu canım ben memnunum vallaha hem süpürge olarak kullanıyorum hem de halı yıkama olarak emiş gücü acayip güzel bişe özellikle büyük aldı eşim önce kızdım ama simdi iyi ki diyorum