metinaras1 Kizlar oglum bir haftadır ishal bu aralar çorba va vermiyorum ama eti çok seviyor her akşam versem yer acaba cok yemesinin zararı varmı her akşam vs ishal olduğun tavuk vs verileri mi
KuzeyinAnnesi03 metinaras1 hayır yiyebilir ama ishal için probiyotik ve nişastalı yoğurt yedirin çok iyi geliyor. Pirinç yedirin bide .
Kuzularinanasi metinaras1 tavuk et verilmez ishalken.mide bagirsak duzelene kadar dikkat etmeniz lazim.
metinaras1 KuzeyinAnnesi03 pirinç asla yemiyor kusacak gibi oluyor yoğurt vs yediğinde daha çok ishal oluyor gibi acaba anarjisi mi var bilmiyorum çünkü değerlerimiz yüksek anarji
KuzeyinAnnesi03 metinaras1 o zaman bı süre pehriz yaptırın yedirmeyin deneyin sizde yemeyin emiyorsa sütten de geçiyor
metinaras1 KuzeyinAnnesi03 iki yaşına girecek olgum emzirmiyroum ama baktım yoğurt yedirdim hep ama gelişme olmadı dün yedirmeidm biraz durdu bide ben ev yoğurdu yapıyorum aldığımız yer hayvan bir ay önce hastaydı iyileşti dedi süt aldım ama bir aydır oğlum hep ishal oluyor bir hafta iyi birgafta ishal dün aklıma geldi