hira0502 Merveeofs güvenilir canım ben bi ara baya yaptım hatta bugün bi tane takım alacağım çok güzel indirimler var
eymenku Merveeofs güvenilir iki üç gün içinde geliyordu kilo alınca alamaz oldum ama beğenirim ürünlerini
Merveeofs hira0502 yaa evet simdi denk geldim harika şeyler var ve baya indirimli.. ürünler nasıl peki kalite olarak
Merveeofs Sonsuz18 yaa hayırlı olsun bennde birkaç elbise beğendim yorumlarınızdan sonra alıcam gibi ☺️ ne kadar sürede teslimat oluyor
Kubra226 Sonsuz18 maşallah yakışmış size güle güle kullanın ❤️ cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim 🌹
Sonsuz18 Merveeofs bir günde teslimat oluyor Ben İstanbul’dayım sipariş verdim ertesi gün dağıtıma çıktı uygulamasından alırsanız ufak bir indirim yapıyor tunik Boyları çok kısa ben bu boy sevdiğim için aldım
Merveeofs Divayorgunxx aynen gerçekten güzel şeyler var ben de instagramda denk gelince sormak istedim buraya 🫠
Sonsuz18 Meri-Mel yaa yorumun beni ne kadar mutlu etti teşekkürler cnm 🥰bir şey paylaşınca yüzümü gizlemeyi sevmiyorum😂