poyrazayaz77 Bebeğim 37+1 haftalik2.610 gram 48 cm doğdu şuan 5 aylık 7150 gram ve 60 cm doktor boyu kısa gidiyor eğer kendi persentilinde gitmezse metobolizmaya göndericem dedi sağlık ocağında iyi diyor sizce nasil
Leno poyrazayaz77 doktordan iyi bilemeyiz bence, kilosu evet iyi ama boyu düşük. Tabi siz eşinizle çok kısa değilseniz, doktorun önerdiği bölüme gidin bence, sağlık ocağının alanı değil ki.
poyrazayaz77 mavipatikk benim 1.57 eşimin 1.70 büyük oğlum 3 yaş 99 cm aksne büyük oğlum içinde çok uzun ve kilosu fazla dediler diğer oglumada kısa dediler
poyrazayaz77 mavipatikk yani bilemiyorum bir aklımı kurcaladi hemen götürmek istemiyorum doktora çünkü hemen bir hastalık yapistiyolar veya hiç biseu bulunamayip aylarca git gel yaptırıyorlar git gel önemli değil ama çocuklar perisajboluyo yıllardır hastanelerde ilk çocuğumu gezdirdim
Dondurmalikahve poyrazayaz77 Doktorunuzu dinleyin. Çoğu normal demiş evet boy genetik ama belli bir noktadan sonra dikkat edilmesi gerek. Endişeye kapılmayın etken farkedip erken önlem alınır.
poyrazayaz77 Dondurmalikahve ya şöyle zamanında sodyum düsuklü potasyum yüksekliğin den 1 hafta hastande yattık bebeğiniz ölucek dedler acil araştırıp potasyum yuklicez dediler Allah’tan yuklemediler hiç bişey bulunamadı başka ünlü bir doktora götürdüm hiç bişey olmadığı herşeyin temiz olduğu söylendi dedikleri gibide ckti diğer oğlum 3 yıldır hastanede genetik bir kc hastaligi var ve immün yetmezliği vae 21 günde bir ivig alıyor o yizden bebeğimi çok fazla hastanelerde gezdirmek istemiyorum gerçekten yıllardır doktorlara güvenim kalmadı ne sonuç veriyolar ne başka bişey çocuklar git gel yaparken perişan oluyolar ilk oğluma kansere yatkınlık var onkoloji ye gidin dediler öyle saçma sapan seymi olur çocuğu perişan etmeyin buralarda dedi hastanenin en üst bölümünün bir hocası o yüzden buraya bir sormak istedim