Newmom41 zehragm evet takip şart doğru dediniz kasıklarımda ve belimde de ağrı var salı çarşamba kan testini yenilemem gerekiyo
ffatma1 Newmom41 ben zehirlenme diye gittim 3 gün boyunca mide bulamtısı baş dönmesi falan o zamanlar ocak başımda mangal yedik söylemiş ayıp ben ateşte pişen şeyleri fazla yiyince zehirleniyorum dokunuyor bana 😂😂eşimle acilde öğrendik şok olduk 74 çıkmıştı
Newmom41 ffatma1 hayırlı valla bekleyip görcez 2.30 çıkıp yükselen çok olmuş bende yeni deneyşmlemiş olcam
esma3222 Newmom41 ınsallah canım ve ben 2 gun kala 2 kez test yaptım 1.20 çıkmıştı ıkısınde de ıkı gün üst üste yapmıştım
ffatma1 esma3222 canım merhaba ben dün kan verdim bu ay korunmasız ilişkim oldu adetime 5-6 gün var 2.0 çıktı gebelik olur mu bilmiyorum ama hep normalde betam 0.5-0.2 çıkardı şu an olabilir mi
esma3222 Newmom41 ffatma1 canım benım de hep 0.5 çıkardı ama kızımda yaptıgımda 1.20 çıkıyordu ve dedıgın gıbı sonrasında 9 çıktı ve öğrendim ınsallah vardır senınde 🥰
ffatma1 esma3222 inşallah canım dayım vefat etti öğrendiğim gibi çok az kanamam oldu 3 gündür toplasan bir avuç kadar gelmedi daha gelmedi