lalem48_ Kızlar normal doğum sonrası vajinal iç dikişler ne zaman düşer acaba sizinkiler ne zaman düştü acaba ben unutmuşum en son 5.5 sene önce doğum yapınca 🤭
buseviim lalem48_ kırkıma kadar düşmüştü benimde. Kantoron yağı iyileşmesini hızlandırıyor bilginiz olsun
yanissa lalem48_ bana iki dikiş atıldı bir tanesi 4. Günde düştü diğeri 20. günde dikişlerinize bağlı benimki çok küçük dikişlermiş zaten bolmuş doktorum öyle söylemişti.
lalem48_ yanissa benim 4 tane dikisim var dış dikişler düştü zaten ikisi içten olan 2 tane dikiş var onlarda geç düşermis diyorlar
fdn25 lalem48_ iç dikişlerim 21-22. Günlerde düşmüştü hatta kurt sanıp ortalığı ayağa kaldırmıştım afsşkkk
lalem48_ fdn25 baya erken düşmüş onlar diğerlerine göre daha kalın ve rengi koyu oluyor kız kurda nasıl benzettin ne güldüm akşam akşam 😂
fdn25 lalem48_ ayy koyu değillerdi beyazdılar ve kıl kurduna çok benziyorlardı ölmüş kurtlar sandım bende 😊
lalem48_ fdn25 hee benim ilk 2 si öyle düştü aynen 😂 şimdi kaldı 2 tane onlar da koyu renkli kalın biraz sanki inşallah onlarda çabuk düşer valla korkuyor insan varken o dikişler tuvalet vs sıkıntı yaa düşse rahat nefes alicam