asellmiihramom İlk kez duyuyorum özel felan mı ? Herkes bence kendi çocuğu için hazırlamalı çok saçma olmuş
asellmiihramom onlyy benim kızımda yeni başladı ama liste belli olmadı sizin sistem bilemedim her çocuk farklı şeyler seviyor ve ilk kez duydum
onlyy asellmiihramom evet bende şaşırdım listedekilerin çoğunu kizim yemez tost mesela peynir süt açma bunları Hiç yemez
asellmiihramom onlyy benim kız seviyor 🥰 ama bence herkes kendi hazırlamalı bizim liste nasıl olucak merak ediyorum
Temizlikperisi onlyy valla iyi öğretmene denk gelsek değiştire bilir ama bizim öğretmen biraz huysuz🤦🏻
onlyy asellmiihramom evet herkes çocuğu ne seviyorsa onu hazırlasın ya da herkes aynı şeyi hazırlasın kendi çocuğuna niye 10 kişilik anlamadım
onlyy Temizlikperisi erken uyanınca uyanır uyanmaz benim ki de yemiyor en az 1 saat geçecek üstünden öyle yiyor 🤣
Adenkom Ya çocuklara ekmek, süt vermeyin diyor uzmanlar okullarda süt ekmek reçel vs veriliyor. Biz evde boşuna çabalıyoruz o zaman..
onlyy Adenkom evet ben hiç süt vermedim bi kere içmek istedi tatsın istedim sevmedi zaten süt vermeye karşıyım hele ki paket sütler reçel zaten çok zararlı ondan da yedirmedim hiç ben anlamıyorum gerçekten haftaya da çikolatalı ekmek çay filan çıkar hrlde 🤣🤣🤣