karanbebk Merhaba kızlar bebegim 1 buçuk yaşında 3 tane azı dişlerini çıkarıyor ateşi genel de 38 39 arası oluyor , doktora gittik şurup vs verdi ama çoğunlukla düşmüyor . Soğuk bezle kompres yapıyorum yok ne yapmam lazım
Deletedmom2987 karanbebk diş 38 39 a kadar ateş yapmaz enfeksiyon olabilir acil pek bakmıyor bu tip durumlarda
momas karanbebk ayy bizim de başımıza geldi canım aynıı asla düşmedi hep 38 di 39 oluyordu. Doktor 4 saat arayla calpol ver dedi o kadar. 2 gün sürdü geçti. Bi kere daha olmuştu o 1 hatt sürmüştü çok kötüydü geçmiş olsun bol bol duş aldırın
karanbebk Deletedmom2987 yok cnm ya 3 tane birden çıkarıyor azı dişini , gece 39 bucugy gördük hemen doktora gittik
karanbebk momas evet cnm doktorda bize aynısını söyledi 2 gündür huysuz ateşli inş bian önce geçer ya çok zor gerçekten 😵💫
karanbebk busskor calpol pedifen veriyorum dönüşümlü , bide tetagil diş tozu var onu kullanıyorum . Islak bezlerle kompres yapıyorum ılık duş aldırıyorum
busskor karanbebk ateşle beraber ya da ateşten sonra vücudunda isilik gibi benek benek lekeler oldu mu