simseklivekalpli Kullanan var mıdır, yetişkin ya da çocuk? Kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz?
simseklivekalpli Mariposa sağol çiçeğim 🫀 Dikkat eksikliğinde iyi geldiğini öğrendim birkaç marka var ama emin olamadım, kullanan var mı diye soruşturayım dedim de çıkmayacak sanırım ya 🥲netteki kullanıcı yorumlarına güven olmuyor malum
Mariposa simseklivekalpli bu tarz ilaclari dr tani koymadan tavsiye uzerine kullanma dostum. Direkt beyinle alakali oldugu icin masum degiller 💔
simseklivekalpli Mariposa ilaç değil aslında takviye kuzu ya, kombinasyonlari var mesela dha omega b12 gibi
Yigit_Yagiz_Moms simseklivekalpli oğluma aldım. Maksimum fayda için en az 3 ay kullanmak gerekiyor. 2 çeşidi var ikisini de aldım. Bir gün birini öteki gün diğerini veriyorum. Çünkü birinde balık yağı var birinde yok. Olmayanın da farklı faydaları var. Doktor ikisini de dönüşümlü kullan dedi. Okul başarısına çok fayda etti
simseklivekalpli Yigit_Yagiz_Moms evet saf sitikolin dikkat odaklı kombinasyon olan beyin gelişimine faydalı daha çok. Peki cognizin içeriyor mu ona baktınız mı? Ona bakınca sorvagen markası öne çıkıyor çünkü
Yigit_Yagiz_Moms simseklivekalpli Peki cognizin içeriyor mu ona baktınız mı? Bakmadım ama Bu maddeyi içeren çok bilinen bir marka olan cognicare kullandım 1 yıl boyunca oğluma. 2000 tl idi fiyatı. Hiç memnun kalmadım.
simseklivekalpli Yigit_Yagiz_Moms yokmuş, sorvagen önüme çıkıyor benim de cognizin sitikolin var içinde, patentli vs daha guvenilir liman gibi geldi etkisi onaylı daha çalışmaları tamamlanmış diye. Bu markayı deneyimlediniz mi peki?
simseklivekalpli Yigit_Yagiz_Moms cognicare Üretici bilgisi net değil. Bu yüzden bunu eledim, validus ve sorvagen var ikisini de aynı üretici üretiyor ama sorvagen içeriği daha iyi, zaten fiyat farkı da var
simseklivekalpli Yigit_Yagiz_Moms teşekkür ederim, sizin kullandiginiz da içerik olarak değişik bir formmus kafam iyice karıştı 😂 teşekkür ederim 💐