Bonnusimo ayseayseasyse kızım doğduğundan beri 5 yıldır kendisine gidiyoruz simdi oglum oldu oda ali beyde ben cok memnunum
nisakocyigit5106 ayseayseasyse kesinlikle öneririm doktor degil aileden gibi her sorumda anında cevap veriyor Allah razı olsun
ayseayseasyse mehtaptiryaki Bonnusimo iletişim numarası falan veriyor mu peki iletişim kurmak kolay mı kendisiyle?
filtrekahvemm ayseayseasyse iletişim numarası veriyor ben çocuğum doğunca ona götürmüştüm gece 2 de ateşlenince bile anında dönüş yaptı ama ben değiştirdim çünkü çok yoğun bir doktor
Bonnusimo ayseayseasyse görmemişim çok pardon evet cep numarası kayıtlı herşeyi soruyorum yıllardır gittiğim için hatta önce muayene gitmeden yazıyorum mesajdan ilaç ya da yapmam gerekeni söylüyor geçmezse gidiyoruz
filtrekahvemm ayseayseasyse birde bazen eşinin hastalarına da bakıyor eşi erken çıktığı zaman o yüzden yoğunluğu artıyor
smuye Bizimde doktorumuz. Bende memnunum mesajlara dönüş yapıyor müsaitliğinde. Her hangi olumsuz bir durumda arayarak bilgi veriyor.