mrv2412 Siyah ve gri renklerde bebek arabası seti, oto koltuğu ve hediye olarak yemek tepsisi içerir. Arabada tente ve sepet bulunmaktadır. Yoyko marka bebek arabası. Bebeğim 9 aylık. Puseti 6 ay, diğer canyonu 3 ay kullandık. Arabamıza sığmadığı için satıyorum. Sürüşü çok kolaydır Tekerlekleri çıkabiliyor. Hiçbir kusuru yoktur özenle kullanıldı.ayak kısmında özel deri bölüm varıdr ayak kısmı zara görmesin diye. Ve soğuktan ayak korumalığı vardır. Ayrıca gece görüşü vardır tam bu kısımda. 3 ayrı yatma kademesi var.6 aylık süre zarfında çok fazla kullanılmadı. Bazı parçaları hiç takmadık paketiyle duruyor. Garantisi devam etmektedir. 1 yıldan fazla garantisi var. Arabaya çok özenle davrandım. Aldığım fiyattan uyguna satıyorum. 4 yaşa kadar kullanılır. İlgilenen olursa yardımcı olacağım. Fiyat 11.000 ❤️🐇
mrv2412 mrv2412 50krsvertirreekk benimki de sıfır ayarında. Ben 20.000 e almıştım, fiyatı iyi düşürdüğümü düşünüyorum. Tercih meselesi tabiiki. Teşekkür ederim ❤️
mrv2412 Yusufagahinannesi 14.750 tl indirimli hali. Ben 20 bine aldım. Yine de siz bilirsiniz ordan alın o zaman :)