ayliz4555 Kaderimi degiştirmek isterdim farklı hayatım olsun isterdim mesela erken yaşta evlenmezdim hayatımı yaşardım istediğim gibi 😍
gizememre ayliz4555 zamanın da öyle gereksiz şeyleri dert edinip sağlığımdan olduğum bir dönem olmuştu geriye dönsem hayatta takmazdım bir daha hiç bir şeyi
Mrskoc ayliz4555 şööyle bir geriye döndüm de berbat şeyler de yaşadım ama hiçbir şeye müdahale etmezdim ya hepsi şuanki ben olmamdaki sebepler . 🫶🏻
dondurmamkaymak ayliz4555 bende aynı şekilde erken yaşta evlenmezdim kendimden taviz vermez her şey olacağına varsın derdim
san1 ayliz4555 değiştirmek demeyelim de travmalarıma müdahale etmek isterdim yaşanmamış olmasını sağlardım kendi çocukluğumu korurdum
TulayGeriDon ayliz4555 kişiliğimi. Kimseye bu kadar taviz vermezdim. Şu an çok daha farklı bir hayatım olurdu
fza ayliz4555 kaderine razı ol ki rahat edesin … Rabbim başımıza ne yazmışsa en güzeli, en uygunu buydu. Bazen bizim de içimizden ihtimaller geçiyor. Acaba şöyle olsa nasıl olurdu gibi ama bilmiyorsun ki