organikirmik Ay nokta kadar bi şey yuttu oğlum. Dilinde gördüm alırken dudağına yapıştı ordan da yuttu. Chatgpt acile götür diyor :( bi sorunu yok şu an ama bağırsaklarda sorun yaratır mı benzer durum geldi mi başınıza
birhanim25 organikirmik bizim oğlan da fark etmeden eline geçeni yutmaya çalışıyor sonra çıkarıyor alttan bir iki kez böyle oldu Bağırsaklarda sorun olursa ağrı vs muhakkak yapar Tuvaletinden çıkarır gibime geliyor karnında yapışacak yer bulamaz sonuçta İsterseniz bir aile hekimine sorun içiniz rahatlasın ona göre doktora da danışırsınız
tkut organikirmik benim kızımda bunu isirip küçük bir parça yutmustu ben goturmemistim doktora kakasindan çıkmıştı. Siz huzursuzluk görürseniz götürün isterseniz doktora
organikirmik Bardağın kenarında buldum su içerken çıkarmış galiba 🥲 çocuktan sonra 20 yaş yaşlandım gerçekten ,😅
organikirmik tkut çıkarmış bardağın kenarında buldum. Jelly sticker vardı küçük parçasını ağzından çıkardım bunu koparmış ne vericem bu çocuğa 🥲
tkut organikirmik oy iyi bari:) valla tehlikeli zamanlar herşey ağızda benim kızım kafasındaki tokayi cikarip yutmustu o da kakasindan çıkmıştı 🙂