buseatabay Sidefer damla aldım bebeğim için fakat içinden bi de toz olarakta çıktı karışım olup dolaba koymak içinmiş ,hiç fikrim yok onu da mı çocuğa içirecğiz önce ondan mı vereyim cam şişedekinden mi ? Kullanan var mı
nnoktaa buseatabay tozu cam şişedekine boşaltıp karıştıracaksınız. Sideferin içeriği temiz değil bestiron daha temiz bilginiz olsun.
organikirmik buseatabay çok özür dilerim hiç kutu üzerine okuma gibi bir alışkanlığınız yok mu yazıyor zaten 🥲 dolapta saklamanız lazım onu açtıktan sonra onu da eklemiş olayım. Zaten bir aya kalmadan bitiyor genelde çok saklayabileceğiniz bir zamanı kalmıyor
buseatabay organikirmik tabii ki var ama kafa karışıklığı olduğu için garantiye almak istedim güzel anne 💐
buseatabay emelomer bi gün 6 damla bi gün 7 damla ver dediler ama Instagramda eczcıdan gördüğüme göre bunların içindeki demir oranları farklılık gösteriyormş tablo oluşturmuş ona göre diye bu da ayına göre aynu hemen hemen damlası
emelomer buseatabay oceandan 7-8 kg arası için doktorumuz 8 damla demişti, şimdi sidefer almışız farkında olmadan öyleyse ondan da 7 -8 damla gibi birşey vereyim
buseatabay emelomer sanki sidefer daha ağır gibi pek iyi gelmedi bitene kadar daha az damla olarak vereceğim ben, gözlemleyin istersenz bebeğinizi
cananmirs Bizde bugün 4 aylık olduk doktorumuz bu demir ilacını yazmış eczacı günde bi kere 15 damla demiş çok değilmi