mamacita_18 Kızlar bende 4- 5 gündür kahverengi akıntı geliyor adetimede 5 günüm var ilk defa başıma böyle bisey geldi neden olur yaşayanınız var mı bazen hafif de bi ağrı oluyor ama anlamadım nedir ki bu
aysebb mamacita_18 Haptan olabilir. Birde erken gebelik testi yapabilirsiniz ne çıkacak diye içinizde rahat eder. Bugün veya yarın yapabilirsiniz
Halee_bilgee48 mamacita_18 geçen ay bende bu. Durumu yaşadım. Korunmasız ilişkiden sonra ertes72 kullandım. O da hormonların denmesini bozuyormuş. Benimde adetime 1 hafta vardı hapı kullandığımda. Sonra bende de kahverengi akıntı geldi. Sonra da adet oldum. Tabi ben hamilelik testi de yaptım negatif çıkmıştı.
[silindi] mamacita_18 Yerleşme kanaması olabilir aklıma ilk o geldi. Siz yine bi doktora gidin ya da test yapın. Hap kullanıp kalan çok insan var
mamacita_18 Halee_bilgee48 umarım öyledir ya bi an içime şüphe düştü acaba yerleşme kanaması mıdır diye 😵💫
Halee_bilgee48 mamacita_18 bende ilk başta korktum. Araştırdım internetten biraz. Kullandığım ertesi gün hapının yan etkilerinden dolayı olmuş. Sen hangi marka hap kullandın ?
mamacita_18 Halee_bilgee48 ismini hatırlamıyorum ki eşim almıştı zaten eczane de bi ella bir de benim kullandığım varmış ella değildi de içtiğimi hatırlamıyorum 😂
mamacita_18 Halee_bilgee48 merhaba hap kullandığınızda adet gecikmesi yaşamış mıydınız normalde günümden 1-2 gün önce olurdum ama olmadım merak ettim sizde de oldu mu diye