Nuriyenur 800 bin nakitimiz var almak istediğimiz araba 1300 nasıl çekiliyor kredi en düşük faizsiz kredi nasıl oluyor bilen var mı birde verirler mi kredi uzun zamandır bankayla çalışıyorum defalarca kredi kartı verelim diye aradılar da hiç almadım
Omeraslan Nuriyenur faizler yüksek. Fuzulev emin evimden araba kampanyalarına bakın isterseniz. Burada çok okuyorum araba alanları.
CuteBadesMama Nuriyenur bayiden alırsanız araç kredisi daha uyguna gelir. Bireysel olarak bankadan taşıt kredisi kullanabilirsiniz ama burada ödemeniz daha fazla olacaktır. Kredi kartını düzenli kullanmanız kredi notunuzu artırır ama herhangi bir mal üzerine çekeceğiniz kredide kredi kartı kullanımınıza pek bakılmaz.
irosiva Nuriyenur valla en mantıklısı 0 ara bayiden bayi de kredi de kullandırırlar daha uyguna gelir hem şimdi vergilerde de indirim var sıfır araçta
Laden Nuriyenur biz 4 ay önce çektik kredi. Taksit sayısını ne kadar az yaparsanız faiz o kadar düşük oluyor. Bayiden kredi de alabiliyorduk ama taşıt kredisi olduğu için araba bankanın üzerine geçiyor borcu bitene kadar gibi bir şeyler dediler o yüzden vazgeçtik. Bankayı arayıp onaylı kredinizin ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tutar yeterliyse direkt onaylanıp geliyor hesaba zaten
irosiva Nuriyenur ya bende tam net bilmiyorum ama ÖTV indirimi var 0 araç alımlarında zaten bayi bilgilendirir onlar da size kredi veriyorlar aylık ödüyorsunuz faizi daha mı düşük oluyor bilmiyorum ama internette çıkar zaten 0 araç ÖTV kredi imkanı falan yazın
CuteBadesMama Nuriyenur sıfır ya da ikinci el olarak bayileri gezeceksiniz, istediğiniz modele göre bayide sizi yönlendiriyorlar zaten.