Minikprenses_1 Kızlar ben KPSS’ye çalışmak istiyorum ama nasıl başlıcam bilmiyorum gece çok sık uyanan bebeğim birde okula giden kızım var bu şekilde çalışanlar çalışma planlarınız nasıl ? Hangi hoca hangi kitapları almam lazım lütfen paylaşır mısınız 💖💖😊
Lazziya23 Minikprenses_1 mehmet celal yıldız tarih ben kitabını da aldım not çıkarıp vakit kaybetmemek için eğlenceli anlatıyor
papatyatanesi Minikprenses_1 benim bebeğim 18 aylık uyuduğu vakitlerde çalışabiliyorum Türkçe aker kartal Tarih mehmet celal özyıldız Coğrafya engin eraydın Vatandaşlık emrah vahap özkaraca Matematik mehmet bilge yıldız Bu hocaların videolarla uyumlu ders notlarını aldım öyle çalışıyorum 🥰
larisa13 papatyatanesi merhaba türkçe be matematik için uyduğunuz bir programınız planınız var mı acaba
irem12 papatyatanesi merhaba ben de aker Kartal’ın Türkçe kitaplarını almak istiyorum ama internette 2026 yazıyor ama kitabın üstünde 2026 yazmıyor sizce bu kitap yeni basım mı yoksa 2024 2025 basım mı siz nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz bilginiz var mı
busraali1 Canım benim tarihim sıfır olduğu için önce tarihten başladım matematik ve tarih ilerliyorum hangisi biterse bitince coğrafyaya geçicem en son vatandaşlık böyle ilerliycem. Benimde bir yaşında oğlum var ve gece çok sık uyanıyor gündüz de pek bırakmıyor çalışmam için. Bütün dersleri birlikte götürürsem yorulup sıkılacağımı düşünüyorum.
ayazs_mom Kızlar merhaba ben önlisans mezunuyum, önlisans mezunu olup da sınava girecek olan var mı, hedefleriniz nedir🤍
yorgunanne__ ayazs_mom ben varım 90 üstü almak istiyorum bu r haftadır çalışamıyorum ama en kısa zamanda başlayacağım tekrar
papatyatanesi larisa13 merhaba ben türkçenin dil bilgisi bölümünü aker hocadan dinleyip sorulara başladım 🥰matematikten de hala video izliyorum henüz bitiremedim, bir güne iki ders koyuyorum türkçe coğrafya, tarih matematik şeklinde ilerliyorum şu aralar🥹
larisa13 papatyatanesi teşekkür ederim yanıt için çalışma programınız var mı günlük haftalık örneğin şu video izlenecek şu kadar spru çözülecek gibi
irem12 papatyatanesi aker hocanın videolarını dinlerken bir kaynaktan da yardım alıyor musunuz mesela onun kitabını aldınız mı
papatyatanesi larisa13 rica ederim malesef öyle bi programım yok bebeğimden vakit buldukça çalışabildiğim için 🥲