ygtzynp Kızlar bu makinalarda a enerji sınıfı çok pahallı bakıyorum da e sınıfı c sınıfı falan daha uygun daha mı çok elektrik yakıyor bunlar bileniniz varmı kurutma makinası alacam ona göre
Kuzularinanasi ygtzynp elektrik cok harcar a disinda kalanlar…a +++ en verimlisidir.pahali olabilir ama az enerji harcar.yillarca odeyecegnz faturadan kâr bnce .iyisini alin derin
Meryemozen ygtzynp kesinlikle farkediyo e yada c alip a sinifi icin vermedigin parayi kat kat elektrik faturasina verirsin 😏
ygtzynp yavruaslanlar şimdi Bi mağaza çalışanıyla konuştum harcadığı kwh a bakın dedi enerji sınıfları değişti vs dedi
Kuzularinanasi ygtzynp kurutma mak.sartmi peki ? Valla ben kullanmiyrm gerekli de dgl.bence alacagnz sey ztn fazlalik bana kalirsa
ygtzynp Kuzularinanasi bahçe katında oturuyorum evin içinde çamaşır kurutuyorum yazın kapı cam açık ama kışın kızım hava aldığı zamanlar oluyo rutubet var maalesef bize şart
ygtzynp Meryemozen firmayı aradım şuanki e sınıfı a sınıfıyla aynı dedi içinden çıkamadım bende kışın kullansak yeter ya yazın hadi idare ediliyor genede
Meryemozen ygtzynp yok canim ayni olur mu ben bosch bayisinde calistim 5 sene asla ayni degil birinden birini alsin musteri kaybetmeyim diye oyle demistir
Ogulluana ygtzynp evet öyleymiş ben de Bosch mağazasında sordum öyle dediler. Yıllık tüketim miktarı ne kadar bir de o önemli o açıdan kıyaslayın dediler
ygtzynp Meryemozen vestel e sordum hoover aldım 😂 bodrum kat ev için mecbur hergün çalıştırmamda haftada 1 çalıştırırım napim artık
ygtzynp Ogulluana ya biyerde gördüm 100 yıkamada 154 kwh falan yazıyordu napim valla artık olan oldu annem aldı