meleklerim37 Theeyeofmine benim boyum 1’50 ama 8yaşında bir kızım var boyu yaşıtlarına göre uzun 1yaşında oğlum var onunda boyu iyi ama bizim babamızın boyu uzun tabi boydan babaya huydan anaya çekerler inşaallah 😄
Gizemabc Theeyeofmine benim boyun 1.58 esim 1.96 kizimiz suan 2,5 aylik. Boyu 2 hafta onceki kontrolde 55cmdi. Ayina uygun ilerliyor suan.
Durukan Theeyeofmine benim boyum 1.58 eşim 1.67.benim bebeğim prematüre .şu an 5 ay 10 günlük ama düzeltilmiş olarak .3 ay 22 günlük en son gittiğimizde 61 cm di 3 aylık olarak hesaplandı .ama doktorumuz anne babayı baz alırsak bu çocuk 18 yaşına geldiği zaman maksimum 1.60 la 1.68 arasında kalır demişti .
Annem123 Bende 1,50 eşim 1,90 1 aylık kontrolünde 55 cmdi 51 cm doğdu şuan normal bizimde boy oranımız
Theeyeofmine Hepinizin esleri de ekstra selvi boylu masallah. Yok mu esi de kisa olan ? Bebeği ne alemde?
[silindi] Theeyeofmine bazı aylar kilo almadı boyu uzadı bazı aylar kilo aldı boyu durdu pek hatırlamıyorum ama o aylarda 58 falandı galiba
Balevlatlar123 Theeyeofmine benim eşimde kısa aynı boydayiz ikimiz 1.68 falan çocuklarımız iyi suanlik
Kuzey34 Theeyeofmine eşim 1.65 ben 1.64 oğlum 47cm doğdu 1.ayında 52cm oldu şuan 2 aylık kontrol de bakacağız
Mineoksuzz 1,60 boyum eşimin tam boyunu bilmiyorum ama 170 falandır kızım 18 Aylık 83 cm akrabalarına göre uzun duruyor yan yana gelince bence normal ama benim babamda baya uzun mesela bence babama çekti çünkü kayınpederim falan da kısa
Asya_aslnyrk20 Benim boyum 1.54 eşimin 1.90 bebeğimin boyuda ne çok uzun ne çok kısa orta diyelim İnş babasına çeker. Bu konuda tabi 😁
Nes94 Theeyeofmine ben 1.56 eşim 1.70 kızım 6 aylık 67 cm doktorumuzu tahmini 1.65 olacağını söyledi neye dayanarak söyledi bilmiyorum 😂. Benim çocukluğum uzun olarak geçti ne zaman ergenliğe girdim gelişimim resmen durdu. Boy atma olayını hiç yaşamadım mesela. Tabi benim anne babamda kısa ama mesela abim de 1.70 di yine iyi yani belli olmuyo bence
Dunyamsensn2008 Theeyeofmine Ben 1.64 üm eşim 1.83 oğlum 50 cm doğdu son olarak kaç cm şuan blmyrm ama bana kısa gibi geliyir yada erken yürüdü ondan 😊