Dudus 4 aylık kızım için başlıcam kullananlar varmı kız kardeşim tavsiye etti genel bi değerlendirme yapmak istedim bende ki şurup damla değil nasıl kullandınız öncesinde zingo gaz damlası kullanıyodum şimdi buna başlıcam
hafsa-060919 Dudus ben kullandım bi faydasını görmedim bebeğim çok gazlıydı tiryak aldım bitkisel damla çok memnun kaldım hemen gazını kesti
Kahve_keyfi Dudus biz kullanıyoruz canım bebeğimi rahatlatıyor o kadar damla ilaç kullandım bundan fayda gördüm bide bitkisel olduğu için insan korkmuyor
ikbalmira1 hafsa-060919 tiryakı nerden buldunuz? Onunla birlikte bi gaz damlası kullanıyomusunuz? İçeriği gelişimine katkı sağlıyor mu? Çok soru sordum hakkınızı helal edin bende çok duydum kullanmak istiyorum bulamadım aktarda eczanede falan
Erva2344 Ben şurubunu değil damlasını kullanıyorum memnunum. Günde 20 damlaya kadar kullanılabilir diyor. Ben günde 2 kez 5-5 veriyorum
hafsa-060919 ikbalmira1 eczanede buldum canım sadece tiryak kullanıyordum ve tatlı baharat olarak geçiyor içeriği baharat hep kimyon vs bebeği rahatlatacak olan şeyler
Mervezem Dudus bebegim 1aylıkken 1.5 cc demişti drumuz. Şimdi iki aylık olunca tekrar soracagım. İçinden çıkan şırıngaya 1.5 çekip veriyorum