ogretmenanne2024 Kızlar yeni Ocak alacağız emaye ama camlarda çok hoşuma gidiyor ablamın kaynanasinin iki tane patlamış o açıdan endilesiyim kullanıp memnun kalan var mi
zeynepyade16 ogretmenanne2024 arcelik markasınin cam ankastre setini kullaniyorum 2 yildir cok memnunum her acidan gri renkte benimki balkon kapisi acik oldugunda toz topluyor onuda silmesi kolay oluyor
eymenku ogretmenanne2024 Bosch var bende evlendiğimden beri kullanıyorum annemde de çok bilindik bı marka olmayan cam ocak vardı 10 yıldır kullanıyordu bı sıkıntı olmadı da çıt çıt yerleri bozulmuş yeni değiştirdi patlama patlıcan biber kozlenirse oluyor diye duymuştum
amazontuba ogretmenanne2024 ben luxell kardeşim de bim e gelmişti kumtel almıştı bunları kullanıyoruz memnunuz. Ben alırken araştırmıştım cam kalınlığı var yanılmıyorsam 6mm ve 8 mm var 8 olanda kırılma patlama olmıyo diye duymuştum. Rakamları yanlış hatırlıyo olabilirim 🙄
ahsala ogretmenanne2024 sadece siyah alma demeye geldim bak postunuzu bile düzgün okumadım sakın siyah almayın pismanlık
duyguluinsan ogretmenanne2024 8 yıldır kullanıyorum, tezgahım da cam, ocağım da. Maşallah hiç sıkıntı yaşamadım. Ama siyah renk almayın bence. Çizik belli oluyor, toz belli oluyor