Sbhtduha Sıfırdan başlayacağım yüksek puanlar alan atanan arkadaşlarımız kitap konu soru çözüm için kitap tavsiyeleri verebilir misiniz. Bu sene olmazsa birdaha çalışma şansım yok.
yildizmom-2023 Sbhtduha ben youtubeden video izleyerek hazırlanmıştım o yayının kitaplarını almistim isem yayıncılık ve benim hocam günde 1 ders şeklinde ilerliyordum
Minisse Sbhtduha Konusu ortak olan derslerde mesela mat Türkçe gibi… yks kaynaklarına da çalışın özellikle paragrafta 0 risk, limit yayınları çok öneriliyor.
Sbhtduha Çalışma programı da paylaşabilir misiniz.. dersleri tek tek başla bitir seklindemi ilerlemek mantıklı yoksa günde 2 3 dersle başlayıp hepsini bı ilerletmek mi?? Nasıl bir programla ilerlemek mantıklı olur?
Sbhtduha yildizmom-2023 bu şekilde yüksek puanlar alınabilir mi acaba tek seferde. Siz kaç almıştınız bu şekilde hazırlananaraj.
Sbhtduha Minisse evet iki ders komple bitirip sonra diğerine geçerek düşünüyorum bende. Benim hocam çok öneriliyor tek başına yeterli olurmu acaba
yildizmom-2023 Sbhtduha ben doğru düzgün calisamamistim o yüzden Yuksek alamadim. neden olmasın ki planlı sekilde çalışırsanız