gokceninannesiiiiii Kızlar 40 günlük bebeğim var robot şart oldu diye düşünüyorum daha önce xiaomi kullandım yandı maalesef. Roborock ya da dreame diye bir marka çıkmış güzel galiba kullanan var mı önerilerinizi bekliyorum
[silindi] gokceninannesiiiiii Roborock s8 sonic var bende süpürmesi güzelde silmesinden öyle aşşırı bi performans beklemeyin
sosisvesalam gokceninannesiiiiii Roborock Qrevo S modelini kullanıyorum. Silme süpürme müthiş hiç bana iş bırakmıyor. 2 çocuk var bendede. Süper bişey. Öncesinde Xiaomi kullandım şimdi iyi ki değiştirmişim diyorum.
Nacafa [silindi] aa niye ki ben genel temizlik sonrası herkes uyuduğunda sadece paspas modunu açıyorum tertemiz yapıyor
gokceninannesiiiiii Sadece süpürsün ben silerim diye düşünüyorum ama ilerde hepsini yapsın derim kesin 🥲 almışken silip süpüren memnun kalınanı alıyım çok teşekkür ediyorum kızlar
[silindi] Nacafa Ya yapıyor bende bazen silmesini kullanıyorum ama galiba içime sinmiyor silmiyormuş gibi hissettiriyor 😅
babybabyt Nacafa bende yeni aldımda merak ettiğin silme süpürme aynı anda yaparken önce süpürüp sonra silme mi yapıyor yoksa süpürdgü anda bır yandan mopu mu indirip aynı an içinde yapıyor
senanurcaglk_ Roborock Q7 Max var evimde her yer fayans bayıldım mükemmel silmesi de süpürmesi de harika
Niyesordunbucevabi gokceninannesiiiiii ben Philips 3000 serisi kullanıyorum memnunum hamileyken tüm yükümü almıştı
berrakhsmnlr gokceninannesiiiiii arkadaşım bende Roborock s8 pro ultra var eşim doğum hediyesi almıştı çocuğum 2 yaşına girecek bu ay 2 yıldır elim ayağım evim sürekli temiz vakum gücü çok yüksek 7000pA silmesi de güzel günlük kullanım için çok çok iyi memnuniyetle tavsiye ederim bütçen varsa hiç düşünme❤️
sosisvesalam Birkimseee Trendyoldan almıştım robot için çiçek kokusu ve beyaz sabun kokusu olan deterjan. Vileda sonrası kokusu nasılsa buda öyle mis gibi kokuyor