bebegim95 Menüler neler ? ☺️ Ben kahve içiyorum 😂 akşam menümü düşündüm buldum asdgaga Kıymalı biber dolması Yayla çorbası Dünden taze fasulye vardı birazda yeter 😁
Omeraslan bebegim95 Oğlumu uyutuyorum. Sabah kabak dolması yaptım. Yanında cacık olur. Biraz da ben uyuyup akşam oğlumu babasına bırakıp dışarı çıkacağım.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bebegim95 bamya yaptım, yanına yoğurt yeter. Yapmıycam bişey. Bamyanın yanına şu çok güzel gider dediğiniz şeyler varsa yazın yine de, yaparım belki. Bana hiç belli olmaz :)
blt653 bebegim95 oğluma çorba yedirdim birazdan uyutacam akşamada kendi başımayım aklıma ne gelirse onu yaparim
Sekerpare_ bebegim95 Temizlik yaptım üç miniği uyuttum Reyhan şerbeti içiyorum şu an 😀😀akşama makarna yapacağım
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bebegim95 makarna yapıcam akşama patates kızartması yeter 😆 ne zamandır yemedik skkdkskdks
papatya__ bebegim95 sabah küçük kızımla büyük kızımı anasınıfı uyum için götürdüm 1 saat durduk 12.30 geldim küçük kızı uyuttum kahvaltu faslını temizledim patatesli bezelye bulgur pilavı yaptım dün temizlik yapmıştım evler temiz şimdi de öyle uzandım kızımın uyanmasını bekliyorum 🥴🤣
Niyesordunbucevabi bebegim95 Günlük temizlik bitti beybim uyuyor kızlarımı banyo yaptırdım akşam dışardan yiyeceğiz rahatım 🤣