prensannesiii14 Kızlar bugün 2 aylık aşımızı olcaz aşı olmadan önce mi fitil verilmeli sonra mi huzursuz Olmasın ve ateşi çıkmasın diye siz neler yaptınız ?
Gizemabc prensannesiii14 saglik ocagindan beni asi icin aradiklarinda ebeye sordum, calpol vereyim mi diye verin dedi. Cocuk doktoruna da danistim o da ver dedi. Verdim. Asiya gittim. Cok sukur ne ates oldu ne huzursuzluk
Feraye_ prensannesiii14 ben hemen asidan geldikten sonra bi cay kasigi surup verdim agrisinida alir ateside cikmaz hemi🤗
DogaLina prensannesiii14 hiç bişey yapmadım ateşte olmadı. Bence gitmeden verme ateşi çıkmazsa boşa vermiş plursun.
Hazalersin Ben bişey yapmadım ateşide çıkmadı ama tedbir almak istersen aşıya gitmeden bi çay kaşığı calpol verebilirsin
Guler100 Banada asiya gitmeden once yarim cay kasigi calpolu sabah ogle aksam olarak verebilirsin dediler bende o sekilde yapicam
idil1990 prensannesiii14 benim bebegimde gece iki sefer ateslendi ikisinde de calpol verdim ama asidan sonra tum gun agladi ertesi gun hic bisi kalmamisti bi gun skinti cektik gitmeden once surup fitil vermedim. Fitil ates 38.5 olursa veriliyor direk vermeyin bence
Kybele Hiçbir zaman gereksiz yere kimyasal yüklemedim çocuğuma, yüklemeyi de düşünmüyorum. O ilaçların yan etkilerinden haberiniz var mı?
idil1990 prensannesiii14 surip ver bi cay kasigi hemen sakinledi benim ki bacaklari aciyordur dikkat edersen birazda bakarken rahat edersiniz