alpaslanmom_ Kızlar 6 buçuk aylığız dönmeleri çok hızlandırmıştı zaten bugün baktım oyun halısında ellerinden kuvvet alarak geri geri emekliyor baya gitti hemde😀 öne gitmiyor geri geri emekliyor sayılıyor mu bu 🙏🏼😀😀
suhedaaaaa alpaslanmom_ Nedense önce geri vitesi öğreniyorlar 😂😂 benim oğlumda ilk geri geri emekledi
Bibliosmia alpaslanmom_ Benim oğlum da altı aylıkken ilk geri geri emekledi.Daha sonra öne doğru emekledi.Suan yedi buçuk aylık o kadar hızlı enekliyor ki odalarda arıyorum artık Evim 4+1 gereksiz tüm esylari kaldirdim emekleye emekleye guduyir her yere.Suan sıralamak istiyor emeklemeden sıkıldı galiba.Kalcasini hiç indirmiyor kalkmak istiyor hep
Sekerpare_ oylesinebiri__ Ya benim kız da 13 eylül de bir yaş bu hafta emekledi 😀😀diğer iki çocuğum 8 aylık iken emekledi koltuklar da sıraladı doğum gününden önce yürüdü üçüncü biraz geriden yapıyor 😀aşırı mutlu oldum yaşında emeklemesine 😀
oylesinebiri__ alpaslanmom_ yürümesi gerekiyor 😂 daha yeni geri gidiyor tembel benim bebe rahatına düşkün 😂 senin bebeye maşallah 🧿😍🥰
alpaslanmom_ oylesinebiri__ canım buna şükür bunlar hep gelişim basamağı ben öyle düşünüyorum 🥰 Burcu ne merak ettim
oylesinebiri__ alpaslanmom_ gerçekten geri geri gidiyor diye seviniyoruz Aynen bunada şükür canım burcu Başak 😂
alpaslanmom_ Bibliosmia kız bunların acelesi ne anlamıyorum maşallah bu arada 💕💕 benimkide koltuktan ters dönüyor ayaklarını yere koyup inmeye çalışıyor artık tek koyamıyorum bir yerde çok tehlikeli oldu
Bibliosmia alpaslanmom_ Sizin bebise de maşallah🌸Dikkat edin gerçekten anlık oluyor her şey.Allah korusun düşmeler çok oluyor
maygirl alpaslanmom_ benm kizmda hic emeklememisti indini geri attira attira geri geri giderdi neydi o cozemedim😀
asmingul487_ Bnm oglumda 6 aylik masallah o da boyle kendini atiyor one istedgi eşyaya ulasiyor vlla ablasi boyle degildi erkekler aceleci bence ahahaaha😄
sessi alpaslanmom_ benim oğlumda geri geri besikte kaydırak gibi giderdi ben elimle sürekli ayağına destek verirdim ileri giderdi sonra tutabilene aşk olsun😂