soncahilbukucuu Kızlar bimin jenny will kullandım sonra sürekli taşma yapıyor bide çok kalın diye bebeland kullandım o gene bimkinden iyi başka uygun fiyatı bez önerirmisiniz. a101 bide migrosunkini denemeyi düşünüyorum başka önerisi olan var mı
bakkalemzigi soncahilbukucuu pure baby uygun sleepye çok benziyor hepsiburada trendyoldan bakabilirisniz
nnoktaa soncahilbukucuu a101 sofia hiç Memnun kalmadım. Mecbur kaldığım için marketten almıştım. Taşma sızdırma yaptı.
KendiEvimdeDeplasmandayim soncahilbukucuu e bebekte bezlerde 2.paket %50 indirimli. Bi bakın isterseniz
somurtkansirin soncahilbukucuu pahalı değil mi tanesi 5 tl ben baby turco kullanıyorum tanesi 4 tl ve mutlaka indirimleri takip edip toplu alıyorum trendeyoldan geçen aldım mesela daha uygundu e bebekte de indirimler oluyor takip edip alabilirsiniz kullanıp memnun kalmadığınız için tercih etmiyorsanız farklı biz doğduğundan beri aynı markayı kullanıyoruz hiç değiştirmedik
muhammedfatihcelik duhalinamom hepsiburada dan molfix aynı fiyata geliyor kampanya ile 700₺ ye 4 numara 216tanr aldım iki gün önce. Daha iyi markalar indirim takip edilerek alınabilir uyguna bence
Taze_anne00_ soncahilbukucuu ben ilk oğlum doğduğunda uygun fiyatlı olanla başladım baby turco slepy sızdırma yaptı orta halli bişey aradım molfix çarptı gözüme şuan 6 numara kullanıyoruz 62 Li 380 gibi bişey sanırım bence direk ona bakın isterseniz ne çok pahalı ne çok ucuz ama hiç pişman etmez sizi
oylesinebiri__ soncahilbukucuu migrosta bebek bezlerinde indirim var migrosun bezi molfixe göre pahalıydı dün biz aldığımızda Molfix kullanıyoruz Molfix aldık en iyi bez bana göre Molfix