anzvlemel Merhaba hanımlar üç aylık bebeğin kılosu kac olmalı her cocugun kılo alımı farklı mı olur cevremdekı ınsanlar sagolsun bu cocuk hıc gelısmemıs ayına gore fılan cümleler kuruyorlar canım cok sıkılıyor😞fikirlerinize ıhtıyacım var
Semra_24 anzvlemel kimsenin söylediğine aldırış etme tınlama vallaha.Daha neler neler söyleyecekler her bebeğin gelişimi kilosu boyu Farklı oluyor duyma onları.ilerleyen zamanlarda daha bir sürü şey söyleyeceklerdir oturmuyor mu yürümedi mi senin ki konuşmadı geç kaldı diye.Boş konuşuyor oooo söyleyenler 😉
babymilax anzvlemel bebeğinizin aylık olarak takibi yapılıyor ve bir sorun görülmüyorsa kilosunu sorun etmenin bir anlamı olmamalı bence. Lütfen sizde kıyaslama yapmayın bebek büyütmek dışarıdan gelen seslere kulakları kapatmayı öğretmeyi gerektiriyor ne yazıkki. İnsanlar hiçbir zaman susmayacaklar kendinizi boş yere üzmeyin derim
Dfneebru Aynı şekilde çok strese giriyorum sürekli soruyolar zayıf gibi imalarda bulunuyolar. Bana ve doktorumuza göre gayet normal aslında kilosu. Çok da takmamak lazım aslında
cokokuyananne anzvlemel biz de üç aylığız biz de zayıfız aynı şeyi bana da söylüyorlar bu kadar zamanda bu kadarcık mı ben oldu diye gerçekten çok yaralayıcı ama malesef insanlar böyle 🤷🏻♀️