papatyasss denizalismom asla yemek yerken bile oturmaz daha bugün bu yüzden kriz çıktı kahvaltı sofrasından sürekli kalkıyor sürekli otur diyorum gidiyor geliyor yerlerde yatıyor en son ağzımdaki lokma boğazına takıldı yutamadı bu sefer istifra etti sonra başında her yer kusmuk oldu ben ister istemez sinirlendim bağırdım çünkü bütün gün otur dur yapma etme demekle geçiyor.
balmelinam [silindi] ben masallarina ozellikle bayiliyorum o anlatirken benim icim geciyo resmen o kadar guzel ki 😄 kizim da cingirak olarak ve sarkilari seviyo daha cok 🥰
Niyesordunbucevabi denizalismom Fisher pricenin ilk kumandam oyuncağına bayılıyor diğerleri farketmiyor yeter ki ağzına alacak bişe olsun 🤣
[silindi] balmelinam ya ben de oğlumu ninniyle uyutuyorum çünkü bizimki ninnisiz uyumuyor o yüzden çok işime yarıyor diğer türlü çok kapsamlı bir oyuncak zaten her özelliği çok güzel iyi ki almışım diyorum sizinki hangi renk biz mavi almıştık 😂
Gokturkmom denizalismom okuma kitapları çok dikkatini çekiyor,tırtıl,sesli telefon ,peluş oyuncakları 🌸☺️😍
eozlem 12 aylık oğlum, bebek üniversitesinin renkler kitabı, sök tak traktörü ve tornavidası, ayran sürahisi, kapaklı bir tencere alıp içine sebze atıyor karıştırıyor en sevdiği 😂
prensesannesi27_ denizalismom LEGO ses çıkaran hışırtılı kitaplar mandallar sesli robotlar ve tabi en önemlisi kedimiz lila
sancarmom denizalismom Robot süpürgeye takmış durumda yerini biliyor tuşuna basıp çalıştırıyor peşinde emekliyor elini altına sokuyor geri durduruyor üstüne çıkıyor yani bizim evde robot süpürge olmak bile zor 🤣🤣
momikaa denizalismom net araba ama gerçek olanı 😄 sürekli amcalarından veya tanıdığımız insanlardan arabalarının anahtarını istiyor aracı kendisi sürmek istiyor onların araçlarına benzer araçlar görünce aaa şu amcanın bu amcanın arabası diyordu benzettiğini düşünüyordum ama doğru araçları söylüyordu her seferinde meğer araç logolarını ezberlemiş 😄