denizalismom Benimki genel olarak tencere kapak , şarj aleti , kumanda ve terlik favorisidir 😂 her türlü arabayı sever ve Vantuzlu vakum moleküllere bayılıyor alıp her yere yapıştırıyor 😂 sizin bebeklerinizin en sevdiği oyuncak nedir 😂
Temizlikperisi denizalismom kumanda,arabalar, ilk adım arabası 🤣 herşeyle oynamak istiyor yeterki görsün😂
mamacitaa_ denizalismom kumanda ve benim terliklerim 😻😻 bir de birkaç tane barbiesi var saçlarından tutup seviyor 🥲🩷
denizalismom mamacitaa_ haha bu terliklerle ne alıp veremedikleri var bilmiyorum 😂 oy barbiesini yesinler 😍
papatyasss denizalismom hareket edebileceği herşey trambolin, bisiklet, scooter oturup oynamayı sevmiyor 🤣
myangelson denizalismom daha 6 aylık ama suanlik sarı cingiragi, küçük bir tane peluş gibi köpeği var o ve ıslak mendil paketi 😄😄 he bir de kumanda delisi gördüğü yerde alıp tadına bakmak istiyor 😂😂
ikibaloglanannesi denizalismom 31 aylık olan oğlumun arabaları ve scooterı 5 aylık olan oğlumun diş kaşıyıcılı çıngırağı💫
papatyasss denizalismom asla yemek yerken bile oturmaz daha bugün bu yüzden kriz çıktı kahvaltı sofrasından sürekli kalkıyor sürekli otur diyorum gidiyor geliyor yerlerde yatıyor en son ağzımdaki lokma boğazına takıldı yutamadı bu sefer istifra etti sonra başında her yer kusmuk oldu ben ister istemez sinirlendim bağırdım çünkü bütün gün otur dur yapma etme demekle geçiyor.