nihlemm Kızlar merhaba dün gece bebeğimi emzirdin yanagının kenarinda kan gördüm baktım meme ucum çatlamış kan çıkıyor bebeğim çektikçe kanla karışık içiyor sabahta küstü kanli tabiki bu şekilde nasıl emziricem bı sıkıntı olur mu acaba bu 1 Birde bugün asi olduk 2 ay aşısı akşam da kakasını yaptı yeşil kına yeşili gibi neden olur acaba pazartesi randevumuz var ozmana kadar nasıl dayanicam bilmiyorum anne sütü alıyor günde 2 defa sma optıpro mama kullanıyoruz
sinem240_ nihlemm meme ucunuz iyileşene kadar silikon uç kullansanız daha iyi olur bence ben iki çocuğumda da kullandım hiç yara olmadı en azından iyilessin kan emmesin çocuk yeşil kaya gelince 3 aylık bebeğim bugün rota virüs aşısı olduk hemşire ishal gibi yeşil kaka yapa bilir dedi 1 haftayı geçerse doktora getir dedi aşıdan olabilir yani ama bizim 2 aylık aşısında yapmamıştı
nihlemm 2 gün önce arnavut ciğeri yemiştim demir oranı yüksek mi ciğerin o yeşil kaka yapmış olabilir mi
nihlemm sinem240_ demir içeren yemekler yiyincede yaparmış ciğer yemiştim ondan şüpheleniyorum eğer yine yeşil yaparsa acile goturcem artık pazartesiyi bekleyemem
cisem1 Meme ucunu korumaya al, gerekirse bir süre sağarak dinlendir.Yeşil kaka çoğu zaman aşı mama kaynaklıdır, tehlikeli değildir.Önemli olan ateş, huzursuzluk, emmeme, halsizlik gibi ek belirtiler olmaması.