Kızlar 11bucuk aylık bebeğim var ve kolik bır bebektı , süreklı sallanarak uyur, kolik sesı veya nınnıyle ustelık ayakta sallamada hayatta uyumaz kıyametı kopartırdı, tavan besıklerıyle hızlı hızlı sallardım sureklı , tavandakı hamağa da sıgmamaya basladı ve ayaklandıgı ıcın dusecek korkusuyla kaldırdım. Ayakta sallamaya alıstırdım cokta zor oldu 13kg bebegım ayaklarım agrıyordu ve cok zor uyıyordu aglayarak . Yada emerek sureklı memede uyumak ıstıyordu cektıgım zaman dırek uyanıyordu . Daha once uyku egtımı vermeye calıstım yatır kaldır pışş pat pat falan aglama krzıne gırıyordu ve uyumuyordu . Şimdi bugun 4.gunum sallanmadan uyuyor. Kendı yatagımın etrafına 3,4adet yastık koyıyorum hafıf bır bebek muzıgı acıyorum , kalkıyor sarılıyor , donuyor oyun yapıyor hıc zorlamıyorum kalkmaya calısınca ellerınden tutuyorum mızırdanmaya baslayınca öpüyorum güldürüyorum bı yandan eee vey dandını söylüyorum kısık sesle sırtını veya gogsunu ovalıyorum ve pes edıp yatıyor o sekılde uyuyor , bence benım tahminım ınatlasmadıgım ıcın oda benı zorlamıyor onceden aglasa kalkmaya calıssa hemen tekrar yatırıyordum , bırde gayet sakın ve stressız olmak lazımmıs sanırım , belkı deneyen olur bı annenın daha yuzu guler dıye paylasmak ıstedım☺️