Bebislerhakkinda usenmedimyaptimbirvelet 2023lu tayfadanim uzunca bir süre noo 😂 2.çocukların ikiz olma ihtimali de var bir anda 3 çocuklu olmak felan abooov
usenmedimyaptimbirvelet Bebislerhakkinda ay keşke hep ikiz isterdim bir taşta iki kuş en azından bida doğumla uğraşmazdım😂bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah😌 yeter
aslanmomy usenmedimyaptimbirvelet yolun yarısındasınız biz daha yeniyiz bakalım neler bekliyor bizleri
usenmedimyaptimbirvelet [silindi] canım yine senin iki çocuk tuba falan tek takılıyo tövbe yarabbi günah yani 😅😅😅😅
aslanmomy 9793selaam çok teşekkür ederim daha çok yeni 1 aylık falan test yaptım birde belirtilerim vardı anlamıştım
kado5518 Kızım iki yaşında ve 6 aylık hamileyim bir kızım daha olcak🥹üstelik sürpriz oldu çok ağladım ilk başta hiç kabullenemedim.🥹
Guzelgunler00 aslanmomy bende mevlit kandilinde öğrendim hamile olduğumu 29 aylık benim kızımda inşallah kolay atlatiriz
nurzenkin aslanmomy benimde bebisler arası 3 yaş tam.Zorlu geçiyor ama iyi ki olmuş.Buyuk kızım paylaşmayı öğrendi iştahsız bir çocuktu iştahı düzeldi çok iyi oldu aslında.Aralarindaki bağ çok kuvvetli bunlar zorlu günlerin her zerresine değiyor 😊
aslanmomy nurzenkin oğlunda çok istiyordu anne parka götürecek anne yemek vericem derken kendimi gebe buldum 😂😂😂zaman çok hızlı akıp gidiyor bir bakmışsın büyüyorlar gerçekten 🥲
nurzenkin aslanmomy birileri olacak çok zor ayy biraz bekleseydin ay şöyle böyle diyenlere asla bakma küçük 9 aylık oluyor yarın çoğu kişi şimdi nasıl büyüttün helalin var diyo .İki çocuklu hayatı çok sevdim ben