filizmom Kızlar daha önce de post açtım oyuncak dolabı ve masa almadım hala diye. Ama odaya da bi el atmam lazımdı hep salonda oturma odasındaydık ve her yer oyuncaktı. Odanın bu şekli nasıl sizce? Oyun alanı yeterli mi? 17 aylık bebeğim. Öncesinde dolap ile şifonyer yanyanydı, odaya kullanmadığımız için rafın olduğu yerde de sandalyeler vardı. Oyuncakları rotasyonlu çıkaracağım bir kısmı gözüküyor zaten. Çoğu kutulu dolapta. Bu odaya oyuncak dolabı , etkinlik masa sandalyesi ve montessori yer kitaplığı alacağım. Ama kitaplığa yer bulamıyorum şu an 🥲 şifonyerş başka odaya alabilirim en kötü ihtimalle. Sizler ne düşünürsünüz? (3 saat sonra fotolar silinecek).
eadba filizmom kitaplıgı rafın oldugu yere üste kurabilirsin yada masa duvara yakın olacaksa masanın üst kısmında olacak sekilde de olur
cauuv2 filizmom yer kitaplıgı yapmayın bence, oglum 2 yasında tüm kitaplarını yırtıyo oyun haline getirdi yırtar bu benim fikrim duvarda daha güzel durur hemde kullanır 🙏🏻 masa da rafın oraya gelebilir , etkinlik masası da bence zürafanın oldugu yere gelebilir kücük bisey bakarsanız
suhedaaaaa filizmom Yatak şifonyerin olduğu duvara tam paralel şekilde koyulabiliyor mu? Şifonyeri de dolabın yanına koyarsanız baya bir alan açılır gibi geldi ama sanki sığmaz değil mi?
filizmom eadba kitaplığı yer kitaplık olarak düşünmüştüm montessori tarzı ama duvar da bir seçenek tabi teşekkür ederim ☺️
filizmom cauuv2 rafın oraya dolap mı demek istediniz? Yaa benim de oğlum yırtmaya parçalamaya pek meyilli ulaşabilir olsun dedim ama aklımda olsun bu 🥲
annesionucoksevermis Kitaplığı oyuncakların olduğu yere çapraz yerleştirip. OyuncKları yatağın ucuna koyabilirsin.
cauuv2 filizmom evet evet rafın oraya dolap👍🏻 tüm cocuklar yası geregi oyun oynar gibi alır yırtar normal bu mesela bizim tüm kitaplar nerdeyse yırtıldı, bence yere koymayın pisman olursunuz 🥹🥰🙏🏻
filizmom suhedaaaaa ay keşke yatak öyle sığsa ama maalesef 10 cm kaçırıyorım 😀 yoksa güzel alan tasarrufu olacak ama maalesef 🥲 çok teşekkür ederim açıklama çok güzel olmuş 😀🥰🥰
papatyasss filizmom şu yatağın ayak ucundaki dolabı çıkarın oraya oyuncak dolabı ve aktivite masası gelebilir, dolabın yanındaki oyuncakları da oradan alırsınız dolap olunca kitaplıkta oraya olabilir.
filizmom papatyasss masayla oyuncak dolabı gelince o çıkacak zaten evet onu şimdilik koydum oyuncakları koyabilmek için. Oraya hem masa hem oyuncak dolabı sığar mı ki sığmaz sanki
suhedaaaaa filizmom Rica ederim ne demek benim aklıma gelen sizinde aklınıza illaki gelmiştir 😅😅😂 alan olsa harika olacakmış gerçekten.
filizmom defnes32 kitaplık işini öyle yapacağım galiba evet yere koyarım diye düşündüm ama yer kalmadı😀
papatyasss filizmom kitaplığı duvarada asabilirsiniz benim oğlum yırtıyordu o yüzden duvara asmıştık kitap istediğinde kucağıma alıyordum istediği kitabı alıyordu