Amelia Merhaba sevgili anneler iyi gunler dilerim. Benim bebegimin dunden beri gozu sulaniyor,goz yasi gibi akmiyor ama cok sulu sol gozu,boyle birsey yasayan varmi??
saripapatyaaa Amelia benim bebeğimin dd gözü sulanıyor 1 aylık daha özellikle ışığa bakınca oluyor o yüzden akşamları loş bir ışıkla duruyoruz. Cuma günü de bunun için doktora göstericem
Sarisin Amelia Merhaba, bebeğiniz kaç aylık? Enfeksiyon kapmış olabilir. Sütünüzü falan sürmeyin bence en azından bi sağlık ocağına götürün. Benim bebeğim 15 günlükken olmuştu doktor merhem ve damla vermişti çok iyi gelmişti
Balevlatlar123 Amelia kaç aylık benim bebeğim dede olmuştu üç ay yada daha kucukce enfeksiyon riski yoktur göz kanalları tikalidir kaslarından başlan elinde aşağıya burnuna kadar masaj yap hergun geçer
Balevlatlar123 Amelia benim bebeğim dede vardı tek gözü sadece sulanıyor su akmiyorduda doktor masaj yap dedi yaptım geçti
Zeynep35_ Amelia benim bebegımdede aynı sekılde akıyordu dojtoru capaklanma yoksa sıkıntı degıl demıstı bızde capklanma yoktu masaj yapın demıstı ben yapmadım ama düzeldi