tosbiksmoms Hanımlar yasak mı bilmiyorum ama hangi marka boyama kalemleri,yapistirici,sulu boya vs alıyorsunuz? Faber Castell dışında.
papatya__ tosbiksmoms canım bize marka verilmedi anasınıfi ama faber Castell Alcam ya küçücük bebe ikide bir uç açmaya falan uğraşmasın
tkut papatya__ :) nasıl oluyor öyle uç açma anlamadım diğer kalemler bitiyor mu hemen daha anasinifiymis hem o kalemler daha karışacak kaybolacak :)
sadecoffeee tosbiksmoms caricio doğru yazdım umarım hepsiburadadan aldım ben leke kalmıyor yıkandığı gibi çıkıyor
Laden tosbiksmoms ben iki yıldır bic alıyorum çok güzel. Kurşun kalemlerini faber castell ve rotring aldım. Yapıştırıcı pritt marka aldım
papatya__ tkut canım yani diğer lerj kalitesiz diyorum boyama yaparken çit kırılıyor açıyor tekrar kırılıyor
tkut tosbiksmoms sadece yapıştırıcı markası dikkat ettim pritt o da. Yani kalemdir boyadır hiç marka aramadım hangisi denk geldiyse
tosbiksmoms tkut öğretmenimiz de yapıştırıcı pritt istedi gerisine karışmadi ben de ne alacağımı bilemedim.
Nazzz2021 Merhaba bizede liste verdiler 6 paket 60 lı tuvalet kağıdı Ve hepsi markalı faber castel silgiye kadar listeyi atabilirsen yükleyeceğim 5 bini bulucak alacaklarım ve ben iki çocugumuda kayit ettirdim ikisi 10 bini buluyor maaşda yatmadı daha kara kara düşünmüyorum
tkut tosbiksmoms daha küçükler inanın kalemler karışıyor kayboluyor yere düşüp kırılıyor normal bı marka set alırsınız ben öyle yaptım
tosbiksmoms Nazzz2021 bizde temizlik malz. Sadece ıslak mendil istendi, ve listeniz bizimkinden bir tık fazla.
210624 Nazzz2021 bu nasıl bir liste okula cocugunu mu gönderiyorsun okulun masraflarını mi karsiliyorsun bayağı oldu okul listesi gormeyeli ama bayağı fazlalaşmış
myarenb tosbiksmoms aynı okulda 2. senemiz bic istediler boyaları yine. kalitesi güzel bence evde de onu kullanıyorum
Sonsuz18 tosbiksmoms kuru boya bic aldım evde de okula da pastel ve sulu faber castell yapıştırıcı pritt oyun hamuru da play dogh gayet iyi çıktılar