gizemgokce7 İyi akşamlar, kızım 11 aylık bizimle aynı odada uyuyor. Odasını ayırmak istiyorum ama erken mi, erken değilse nasıl yaptınız. Zor oldu mu ?
Kuzularinanasi gizemgokce7 6 aylikken ayirdim 2 kizimi da.bence ne kadar erken okadar iyi.gece 3 -4 kez emmesine ragmen gidip odasinda emzirdim sorun olmadi.yatagina odasina alisti benimsedi.ha yine yanimiza hic mi gelmiyor geliyor tabiki ama suan 3 yas bazen yanimda uyudugu oluyor ama sayilidir…
etuerk gizemgokce7 14 aylıktı ayırdım şartlarım uygun olsaydı 1 yaş itibari ile ayırırdım çünkü sonrasında hepimizin uyku kalitesi arttı
basak1336 gizemgokce7 benim kızımda 11 aylık defalarca uyanıyor şu an ayıramam diye düşünüyorum. Belki 1.5 2 yaşına doğru Sizin bebiş gece çok uyanıyor nu
talhamamy gizemgokce7 bence bu genel değil kişisel alınacak bir karar yani bebeğinize ve size bağlı. Sık uyanıyor mu? Uyanırsa duyabilir misiniz? Her ağlamada yanına gidebilir misiniz? Sizin gözlemleriniz buna karar verir
cnuryasar Benim kızım şuan 16.5 aylık bizimle uyuyor 2.5 yaşına doğru ayırmayı düşünüyorum hala gece mamaya 1 defa da olsa kalkıyor o zaman bilemem ama ben henüz hazır değilim sanırım😆
gizemgokce7 basak1336 aslında çok uyanmıyordu ama bu ara çok suk uyanıyor ve çalışıyorum çok zor oluyor. Arkadaşlarım odasını ayır farkı gör diyorlar kafam karışık gibi de
b26ada 2 yaşına kadar aynı oda ayrı yatak diyor doktorlar ve psikologlar bence 2 yaşına kadar odanızda tutun
ikibaloglanannesi Büyük oğlumu 18.ayda küçük oğlumu 3.ayda ayırdım ve gerçekten farkı gördüm ben. Keşke büyuk oğlumu da 3.aydan itibaren ayırsa idim. Şu an büyük 31 aylık küçük 5 aylık uyku konusunda rahatız. Odalarında telsiz var. Büyük kesintisiz uyuyor. Küçük olan gece 1 kere emmek için uyanıyor. Bence bana kalırsa ayırın ve telsiz alın. Uyku konusundaki farkı göreceksiniz. Çok rahat edeceksiniz.
gizemgokce7 ikibaloglanannesi kameramız var odasına koyabilirim aslında, aşama aşama yapacağım sanırım
Tazeanne0134 gizemgokce7 asla erken değil daha büyürse daha zor oluyor başımda var da 1 tane 5.5 yaşında
emos2227 Valla ben kızımı 9 aylıktı ayırdım çünkü sesimize çok uyanıyordu uyku kalitesi düşmüştü iyi kide ayırmısım çok güzel oldu
Tazeanne0134 gizemgokce7 Amin canım odasında yatırırım oğlumu da kızımı da oğlum gece kalkar yanımıza gelir ama kızım alışık olmadığı için gece yatağında yatar korkmadığı sürece falanda gelmez ya da hastaysa falan biz alırız