Botan annevebebegiii__ burberry my blush çok severek kullanıyorum. Parfümler beni bunaltır genelde ama buna aşığım resmen 😍😍
mymom81 annevebebegiii__  Severek kullaniyorum. Ben 850 tl ye almistim. 2. Şisem 🎀 LORİS AURA
Hep_oyle_olur_zaten annevebebegiii__ Yves rocher comme une evidence inanilmaz guzel bir koku gercekten cok begeniyorum 😍
zeyneppce annevebebegiii__ 122nin vücut spreyi var hafif hos kokuyor ve kokusu kiyafetlerden günlerce çıkmıyor ama parfum sekli bence cok ağır. Chanel chance tendre muadilini deneyebilirsiniz ama denemeden almayın bence
bebikoluturtle annevebebegiii__ fresh bşy istiyosan sana önerim privacy gold sensetion ben hem deodorantını hem parfümünü kullanıyom 700 liraya aldım 5 ay önce falan kokusu acayip fresh tatlı değil bende tatlı koku sevmiyprum kadınsı bide kokusu acayip kalıcı
balmelinam annevebebegiii__ size mukemmel bi koku onerecegim bargello 381 🌸 122 ve 384 numaralari artik cok klasiklesti 3 kisiden biri ayni kokuyu kullaniyo ben onermem o yuzden 🥴 bu arada bargello 381 bvlgari omnia crystalline muadilidir bilginiz olsun 🤗
ikitosbikannesi yavruaslanlar bende tek geçerim ama aşırı pahalı 🤦♀️ indirim de denk gelirsen banada haber ver lütfenn ☺