S__Argun Oğlumun çene altında kızarıklıklar oluştu doktor egzama geçmez tedavisi yok anca durdurulur vs diye bizi korkuttu krem verdi 2tane egzama olan varmı neden oluyor nasıl geçti egzama belirtileri nasıl oluyor ben tam emin olamadm egzama olduğundan
Tulker_erm_34 S__Argun Baya Bi kızarıyor yüzden vucuda yayılıyor kaşınıyor bebek huzursuz oluyor bebeğimi kaç dr götürdüysem merhem krem verip kullan dediler daha fena oldu en son özel Bi hastaneye gittik karışım krem verdi geçti çok şükür keremden sonra hiç yok çok şükür
Deletedmom781 S__Argun ben simdi mustelanin kirmizi serisi var onun losyonunu kullanicam doktor demisti. Surekli nemli kalmasi lazim gecer diye. Ne demek gecmez ? Yag dgil ama losyon kullsnmakiz lazim
handhnde S__Argun bizimde yanaklar çene ve boyunda çıktı.mustela stelatopia serisinin şampuan losyon yüz kremini kullanıyoruz. Dışarı çıkarken güneş kremi. Çok şükür azaldı. Yüzünü sürekli nemli tutmak gerekiyor.
S__Argun Tulker_erm_34 kasiniyo gibi davranmiyo ama geceleri ozellikler surekli aglayarak en fazla 1saat uyuyup uyaniyor onunla alakali olabilirmi
S__Argun Kasınıyo gibi davranmıyo hiç 1haftayi gecti kizariklik olalı ama yayılmadı da nemlendirici verdi biodermanın bide egzama için locoderm die bi krem verdi
Tulker_erm_34 S__Argun Benim bebeğim de aynı uyumuyordu ağlıyordu yüzünde yanak çene de vardı sonra kol sırtda da çıktı ağlıyordu kaşıyordu mustela falan da verdi doktor fayda olmadı